Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma: ”Vom introduce rețeaua de gaze în tot județul Satu Mare!” - VIDEO
Florin Răchitan  - Joi, 6 August 2020

Candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, dorește să extindă rețeaua de gaze naturale în toate localitățile din județul Satu Mare. El își propune să realizeze acest proiect de mare anvergură prin intermediul finanțărilor asigurate de Uniunea Europeană.

Adrian Cozma susține că este de netolerat ca în România, una dintre cele mai bogate țări în rezerve de gaze naturale, doar o treime din populație să aibă acces la rețeaua de gaze! Iar astfel, presiunea pe pădurile țării este enormă, fiindcă reprezintă principala sursă de încălzire a locuințelor de la sate.

”Calitatea vieții de zi cu zi e principalul indicator social pentru fiecare dintre noi. Pentru asta trebuie să avem asigurate utilitățile de bază și accesul la servicii publice de calitate. Viața în mediul rural poate fi atractivă și pentru generațiile de tineri. Ține de noi să le asigurăm servicii bune și condiții decente de viață!” - spune candidatul PNL pentru președinția  Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma.





1511 vizite
Distribuie pe